En familie på fire, inkludert tre voksne og et barn, ble oppdaget død i den norske byen Nes. Politiet mistenker at en forbrytelse har skjedd, og at gjerningspersonen er blant de avdøde.


Det rapporteres av VG at det var en far som drepte sine to voksne døtre og et barnebarn. De fire avdøde ble funnet tirsdag i et hus i Nes i Romerike, nordøst for Oslo og noen mil fra svenskegrensen.


Alle de døde tilhørte samme familie. Politiet ble varslet om hendelsen rundt klokken 11 om formiddagen. Hendelsen ble først betegnet som en "alvorlig hendelse".


Brannvesenet fortalte VG at de først rykket ut til et hus fylt med røyk. Ifølge innsatslederen ble fire personer funnet i boligen, og alle ble bekreftet døde på stedet. Grete Medlid ved Oslo politidistrikt forteller til Nettavisen at de mistenker at gjerningspersonen er en voksen mann som deretter tok sitt eget liv.


– De tre drepte er to voksne kvinner og et barn, sier hun.


Det rapporteres at faren drepte sine to døtre, en i 30-årene og den andre i 20-årene, samt et lite barnebarn.


En av de døde kvinnene var politibetjent i Øst politidistrikt.


– Dette er en tragisk hendelse som berører oss alle. Det er en tung dag for oss, som har mistet en kollega, sier politimester Cecilie Lilaas-Skaari under en pressekonferanse. Stor innsats
Omstendighetene rundt hendelsen er fortsatt uklare.


Politiet sier det er for tidlig å trekke noen konklusjoner om hva som har skjedd, men en drapsetterforskning er igangsatt, og det mistenkes at gjerningspersonen er blant de døde. Hele dagen har det vært en massiv innsats med politi, ambulanse og brannvesen i det lille samfunnet Skogbygda.


Kripos, politiavdelingen som håndterer alvorlige forbrytelser, har også vært til stede.