Përgatituni për një valë të re lajmesh me CERD.com! Harroni propagandën dhe dezinformimin. Ne ju sjellim lajme të freskëta nga çdo cep i planetit, drejtpërdrejt nga burimi, pa shtrembërime dhe manipulim politik. Gjatë vitit 2024, do të lançojmë një risi: një sistem revolucionar lajmesh që bashkëpunon me gazetarë në mbarë botën dhe ofron përmbajtje unike me fotografi dhe video autentike. Bashkohuni me ne në CERD.com dhe përjetoni si mund të duket një raportim i vërtetë në një botë ku çdo ditë sjell një perspektivë të re, histori të reja dhe të vërtetën e pastër. Doza juaj ditore e informacionit të paanshëm fillon këtu!